Η Kingston Digital παρουσιάζει το νέο USB 3.0 Media Reader

Η Kingston Digital παρουσιάζει το νέο USB 3.0 Media Reader

Δελτίο Τύπου: H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της νο1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Kingston? USB 3.0 Media Reader. Το reader εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα απόδοσης της τεχνολογίας USB 3.0, προσφέροντας ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

Τo USB 3.0 Media Reader της Kingston είναι συμβατό με πολλούς τύπους καρτών μνήμης, συμπεριλαμβανομένης και της νέας SDXC με υψηλή χωρητικότητα. Σχεδιασένο για γρήγορη και εύκολη plug-and-play λειτουργία, προσφέρει μέχρι και 5.0GΒ/s ταχύτητα μεταφοράς μεγάλων αρχείων όπως φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας κτλ, καθιστώντας το έτσι την ιδανική επιλογή για τους ενθουσιώδεις χρήστες που αναζητούν μια γρήγορη και αξιόπιστη συσκευή μεταφοράς δεδομένων. ΤΟ USB 3.0 Media Reader της Kingston είναι συμβατό και με τις παλαιότερες θύρες USB 2.0.

«Το USB 3.0 Media Reader της Kingston με το να είναι συμβατό με πολλούς τύπους καρτών μνήμης αλλά και με το μικρό και πρακτικό format του γίνεται η καταλληλότερη συσκευή για χρήση στο σπίτι, καθόδόν και στο γραφείο» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. «Πρόκειται για την καλύτερη συσκευή ανάγνωσης καρτών σε υψηλές ταχύτητες που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην αγορά και είναι η πιο βολική λύση μεταφοράς φωτογραφιών, μουσικής και αρχείων μεταξύ πολλαπλών πλατφορμών».

Το USB 3.0 Media Reader της Kingston προσφέρεται με τριπλής υποδοχής USB 3.0 καλώδιο, ενώ υποστηρίζεται από εγγύηση 2 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.kingston.com/europe

Χαρακτηριστικά Kingston USB 3.0 Media Reader:

– Πρακτικό: βολικό, μικρό μέγεθος
– Versatile: λειτουργεί με τα παρακάτω Flash card formats:

– CompactFlash

– CF Type I (UDMA 0-6)
– CF Type II (UDMA 0-6)

– Secure Digital

– SD
– SDHC

– SDHC UHS-I
– SDXC
– SDXC UHS-I

– microSD

– microSD
– microSDHC
– microSDXC

– Memory Stick?/M2**

– Memory Stick?

– Memory Stick? PRO
– Memory Stick? Duo?
– Memory Stick? PRO Duo?
– Memory Stick? M2

-Απαιτήσεις συστήματος: σύστημα με θύρα USB 3.0 port
-Συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις: με USB 2.0
-Διαστάσεις: 3.66″ x 2.07″ x 0.63″ (93.17mm x 52.68mm x 16.00mm)
-Ταχύτητα*: USB 3.0: μέχρι 5.0Gb/s ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων
-Θερμοκρασία Λειτουργίας: 32? to 140?F / 0? to 60?C

-Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -4? to 185?F / -20? to 85?C
-Συμβατότητα με Λειτουργικό Σύστημα: Windows? 7, Windows Vista? (SP1, SP2), Windows XP (SP3)
-Εγγύηση: 2ετής εγγύηση

SOURCE: OKTABIT FORUM